Pastasås med skinka o champinjoner
Ca 2 portioner:
Färsk pasta
1 gul lök
4 champinjoner
1 grön paprika
Ca 10 körsbärstomater
1 vitlöksklyfta
100gram rökt skinka
Pastagrädde med smak av ost
Chilisås efter smak
Salt, peppar, paprikakrydda
Ev. maizena
Jag började med att hacka löken o steka den i smör. Sen så skivade jag champinjonerna o la de i pannan med löken. När de hade blivit lagom gyllene så hade jag i skinkan som jag skurit i bitar. Fräste ihop det hela och den var det dags att ha i vitlöken som jag hackat i minibitar, (går även att pressa såklart) pastagrädden o chilisåsen. Kryddade o smakade av. Lät det koka ihop ett tag innan jag hade i körsbärstomaterna som var delade i halvor och paprikan som var skuren i bitar. Lät det koka ihop innan jag serverade.
Jag tyckte:
Ja, detta var ju bara ett hopkok så det var väldigt lätt att göra. Det är ju, enligt mig, det roligaste sättet att laga mat på. Ibland kan man ju ha tur o få ihop någe som är grymt gott. =) Insåg att det var svårt att skriva ner ett recept, men det borde gå att följa tycker jag. Smaken var helt ok, men kan göras en del förbättringar. Kommer pröva liknande varianter igen, helt klart.
Betyg:
Supergott Gott Ätbart Äckligt